Vragen over jouw vraag

Wat gebeurt er nu met mijn vraag?

Jouw vraag komt binnen bij onze redactie. Die doen hun best om een vraag binnen twee weken te beantwoorden, maar soms kan het wat langer duren. Bijvoorbeeld doordat je een supermoeilijke vraag gesteld hebt, of doordat er erg veel vragen tegelijk binnenkomen. Je krijgt vanzelf een bericht van ons: hou je e-mail in de gaten, eventueel ook de map met spam.

Wie beantwoordt mijn vraag?

Jouw vraag wordt beantwoord door de redactie van NEMO. Dat is een team van kundige en ervaren wetenschapsjournalisten. Eén daarvan verdiept zich in jouw vraag en stuurt jou het antwoord.

Wanneer krijg ik antwoord?

We doen ons best om een vraag binnen twee weken te beantwoorden, maar het kan wat langer duren. Misschien is jouw vraag wat moeilijker te beantwoorden, of krijgen we in één keer een hele lawine vragen over ons heen.

Beantwoorden jullie echt alle vragen?

Nee, er zijn ook vragen die niet beantwoord worden. We geven geen medisch advies; daarvoor moet je toch echt bij een dokter zijn! Ook gaan we niet in op onfatsoenlijke vragen, of vragen over zelfbedachte wetenschappelijke theorieën. En er zijn natuurlijk vragen die met de kennis van nu nog niet te beantwoorden zijn!

Zetten jullie mijn vraag en het antwoord daarop op deze website?

Sommige vragen komen, met het antwoord, op deze website. We vinden het leuk als we daar je voornaam en je leeftijd bij mogen zetten, maar als je dat niet wilt, hoef je dat niet in te vullen.

Hoe krijg ik antwoord?

Als je een vraag hebt ingediend, krijg je altijd een antwoord via e-mail. Vul dus je e-mailadres goed in!